Tilmelding via MobilePay:

Sådan tilmelder du dig via Mobilepay:

1. Du skal overføre et beløbet for holdet du ønsker at tilmelde dig. Priserne findes under "Træningstider og priser"

2. HUSK at skrive hold, navn, fødselsdato og email som kommentar.

3. Beløbet sendes til MobilePay nummeret: 22030

4. Når vi har registreret din betaling tilmelder vi dig i vores system.

NB! Vi kontakter dig hvis vi mangler nogle oplysninger til at oprette dig i vores system.

Mobilepay-logo

Online tilmelding via Conventus:

NB! Dette system anser dig for et nyt medlem hvis du ikke tidligere har benyttet dig af systemet. Så man er ikke medlem før man har brugt systemet første gang!

Systemet er desværre indrettet således, at man kun kan tilmelde sig ét hold af gangen. Vi beklager det ekstra arbejde det eventuelt må medføre.

Vær også opmærksom på, at det obligatoriske medlemsskab er inkluderet i kontingentet for holdtræning. Det er derfor kun spillere der lejer baner og passive medlemmer, der skal benytte sig af tilmelding til det obligatoriske klubmedlemsskab.